A tegnap gyermekei- a reinkarnáció filmje

A tegnap gyermekei -film a reinkarnáció témakörből
Film címe:

A tegnap gyermekei -film a reinkarnációról

Ezoterikus téma: Mi van akkor, ha mégis igaz a reinkarnáció, azaz az újra születés, ha az emlékek egy előző életünkről  nagyon is valósak, tökéletesen pontosak, és minden kétséget kizáró élő személyeket kutatunk fel, akik maguk a bizonyítékok arra, hogy a reinkarnáció létezik? Azaz éltünk ezekkel az emberekkel valahol, valamikor egy korábbi életünkben,  ott meghaltunk, majd  később újra születtünk a jelenlegi életünkbe, de az akkori feladatunkat nem oldottuk meg, küldetésünket nem tudtuk beteljesíteni, így előző életünk minden fájó  emlékét magunkkal hoztuk a jelenlegi életünkbe.
Film címe angolul: Yesterday’s Children
Megjelenés éve: 2000
Műfaj: magyarul beszélő, amerikai filmdráma
IMDB filmes oldal

A reinkarnáció megdöbbentő filmje: A tegnap gyermekei

Port.hu filmes oldal

A reinkarnáció döbbenetes filmje: A tegnap gyermekei

Rendező: Marcus Cole
Szereplők: Jane Seymour; Clancy Brown; Kyle Howard ; Denis Conway;Eoin McCarthy; Cillian Caffrey; Stanley Anderson; Dr. Christopher Garrison; Claire Bloom; Hume Cronyn; Peadar Lamb; Conor Evans ; Angus MacInnes; Frances Burke; Paul Kennedy; Eric Weitz; Tayla Muldowney; Devon Murray; Cian McCormack; James McClatchie; Una Minto; Anne Kent; Hope Brown
Ezoterikus kulcsszó: Reinkarnáció, újraszületés
Tartalom:

 

 Az Amerikában, jó házasságban és rendezett körülmények között élő Jennyt, aki hosszú évek után újra állapotos, hónapok óta nem hagyja nyugodni egy álom, amiben mindig ugyanaz a szegény ír család jelenik meg. Amikor nappal is rátörnek az emlékszerű képek, s emiatt a munkáját sem tudja folytatni, egy híres hipnoterapeutához fordul segítségért a jelenség  mélyebb okának kiderítésére. Úgy tűnik, Jenny egy korábbi életének drámai emlékeit éli újra, ahol nemcsak a szegénységgel és férje durvaságával kellett együtt élnie, hanem azzal a fájdalommal is, hogy egyik gyermekét elveszítette. Jenny tehát a fiával elindul Írországba, hogy egyelőre a maga számára sem tisztázott küldetését teljesítse, és kiderítse, valóságos-e a reinkarnáció, vagy csak hallucináció az egész.

You Tube: A tegnap gyermekei- filma reinkarnációról – teljes film, magyarul  1:28:51


 

Vélemény, hozzászólás?