Csodás álmok jönnek

Csodás álmok jönnek- Mi történik az öngyilkos halál után?  

Csodás álmok jönnek
Mi történik az öngyilkos halál után?

Ezoterikus téma: Mi történik halálunk után? Mi történik az öngyilkos halál után, amikor valaki önkezével vet véget az életének? Más-más helyre jut ilyenkor a Lélek? Létezik-e a Mennyország, létezik-e a Pokol, vagy minden csak a képzeletünk élethű terméke és kivetülése? Ha létezik, akkor milyen ez a Mennyország,  milyen a Pokol,és milyen az Örökkévalóság? Az öngyilkos halál kapcsán nagyon is más szabályok érvényesek a Lélekre, mint a normális halál kapcsán. A legfontosabb tanács: Soha, de soha ne kövesd el az öngyilkos halált, mert ez a legrosszabb döntés, amit valaha is hozhatsz! Ez nem megoldás, vagy ahogy ma mondanánk: az öngyilkos halál maga a szívás!!!!  Nagyon hosszú időre a Lélek visszakapja mindazon fájdalmat, és problémát, ami elől menekült, átéli a Poklok poklát, nehezen jut tovább a fejlődésben.
Film címe angolul: What Dreams May Come
Megjelenés éve: 1998
Műfaj: magyarul beszélő, amerikai filmdráma, fantasy
IMDB angol filmes oldal:

Csodás álmok jönnek -Mi történik az öngyilkos halál után?

Port.hu magyar filmes oldal:

Csodás álmok jönnek -Mi történik az öngyilkos halál után?

Rendező: Vincent Ward
Szereplők: Robin Williams; Cuba Gooding Jr.; Annabella Sciorra; Max von Sydow; Rosalind Chao; Jessica Brooks Grant; Josh Paddock
Tartalom:

 

Dr. Chris Nielsen és felesége, Annie házassága fájdalmasan megtört két gyermekük halála után. Az asszony nem tudja magát túltenni a történteken, noha Chris mindent megtesz közös életük érdekében. Négy évvel később egy balesetben Chris is meghal. A Paradicsomba kerül, amely fantasztikusabb hely, mint valaha is gondolta volna. Albert védőangyal segítségével Chris rátalál gyermekeire és kedvenc kutyájára. Az örökkévalóságban megvárná feleségét, de megtudja, hogy balesete után Annie öngyilkosságot követett el. Chris a védőangyal segítségét kéri felesége lelkének felkutatásához a reménytelen alvilágban.

Videa: Csodás álmok jönnek-mi történik az öngyilkos halál után,   teljes film, magyarul, 1:52:34


 

Vélemény, hozzászólás?