Bemutatkozó

Sok szeretettel köszöntelek a filmes ezoterikus tanítások oldalán!

Igen, jól látod, ezen a honlapon ezoterikus tanítás lesz a téma, még hozzá olyan formában, hogy bemutatom neked a legjobb ezoterikus filmeket, és mellé teszem a filmmel kapcsolatos ezoterikus tanítást is, gondolatébresztőnek!

ezoterikus tanítás

Ahogy a kisgyermek helyére rakja a puzzle darabokat, ahhoz hasonlóan fejlődik az ember is, ezoterikus, és spirituális szempontból. Apránként kerülnek helyére a mozaik darabjai, míg egyszer csak összeáll a teljes kép, és értelmet nyer az egész.

Bizonyára veled is előfordult már, hogy a megtapasztalás, megélés útját taposva eszedbe jutott egy-egy emlékezetes élethelyzet, kemény lecke, tanítás kapcsán: -Ezt a filmet én már valahol láttam, de jó lenne újra megnézni! Azonosulni a tanítással, az ezoterikus vagy spirituális mondandóval, magával az ezoterikus tanítás lényegével. De hol találom meg ezt a filmet?

A honlapnak pontosan ez a célja: Csokorba összeszedi, és eléd tárja a legjobb ezoterikus filmeket, amiket valaha is kiadtak. Felidézi a címét, a rég elhalványult emlékeket a tartalomról, és a szereplőkről. A blog tartalmazza néhány leírt gondolatban, mit is akar kifejezni a film, mire is akar Téged megtanítani, mi számodra a lényeges ezoterikus tanítás.

Ha rendelkezésre áll, akkor  részleteket tekinthetsz meg a filmből, vagy akár a teljes filmet is megnézheted online  a YouTube, vagy a Videa csatornán keresztül.

Az oldal nem egy filmletöltő portál! Egyetlen film sem tárolódik az oldalon, és nem is irányít filmletöltő oldalakra, de a címe alapján kedved szerint megvásárolhatod,  kikölcsönözheted, vagy megtalálhatod az Interneten.

Amennyiben neked is vannak kedvencek az ezoterikus tanításhoz passzoló filmekből, és azok még nem szerepelnek az oldalon, akkor küldd be őket, és hamarosan (a moderálás, és szerkesztés után) ezt a filmajánlót is közzéteszem, ezáltal gazdagítva az ezoterikus tanítások filmes gyűjteményét!

Az oldalon ajánlott filmek foglalkoznak a halál témával, mint egy lehetséges ezoterikus tanítással, az élet utáni létezés ezoterikus, spirituális aspektusaival, de a horrorfilmek nem részei az oldalnak!

Bízom benne, hogy kedvedre tudsz majd csemegézni az ezoterikus tartalomban, és a kiposztolt filmek Neked is elhozzák a fejlődés hiányzó mozaik darabkáját, és megadják a szükséges ezoterikus tanítást!